Please enable JavaScript to view this site.

Invantive Notes

Navigation: Dutch

Gratis viewer van Invantive brengt auditfiles tot leven

Scroll Comments Prev Top Next More

Met Invantive Business kun je bedrijfsgegevens analyseren die vastgelegd zijn als bestanden in het XML Auditfile Financieel (XAF) formaat (versie 3.2). De Open Data licentievorm maakt dit gratis mogelijk. Je kijkt dus via een soort boekhoudpakket op Windows naar de inhoud van 1 of 100 auditfiles tegelijk.

Voor auditors als doelgroep maakt deze integrale benadering van bedrijven het mogelijk om breder te kijken. Logistiek, verkoop, personeel en geld hangen integraal samen met de belastingen. Een blik op uitsluitend de financiƫn van 1 bedrijf van 1 jaar uit 1 softwarepakket beperkt je analyse onnodig. Dezelfde integrale blik op bedrijven is ook onderdeel van de komende ISO ADCS standaard ("ISO Audit Data Collection Standard").

XML Auditfiles zijn toegevoegd als platform als Invantive's resultaat van de tweede hackathon van het Analytics Library initiatief. Het Analytics Library initiatief ontwikkelt een open source referentieset van data-analyses voor auditfiles.

Invantive Business is een ERP-onafhankelijke oplossing om met bedrijfsgegevens te werken. Invantive Business kan bijvoorbeeld ook met meerdere Exact Online administraties gegevens uitwisselen of met Microsoft Outlook. De oplossing is gebaseerd op Invantive SQL; een Nederlandse innovatie voor het uitwisselen van gegevens tussen ruim 50 cloud- en databaseplatformen. Een download van Invantive Business is online beschikbaar.

Invantive is een zelfstandig Nederlands softwarehuis dat van oudsher oplossingen maakt voor risicobeheersing in de financiƫle wereld. Sinds enkele jaren zijn de enterprise-producten ook beschikbaar voor het Europese MKB op basis van Invantive SQL en cloud-applicaties zoals Exact Online en Teamleader.